Wat we doen

Wij leiden mensen op zodat zij ook elders kunnen werken. Wij ondersteunen jou, zodat jouw medewerkers niet elders willen werken.
Visies implementeren, innovatief en strategisch (mee) denken én doen, resultaten blijvend verbeteren en jou helpen tot en mét de zichtbare resultaten.
Dit is wat ons anders dan anderen maakt.
Wij helpen jou, zoals jij geholpen wilt worden. 
Zeg het maar. Waarmee gaan we aan de slag?


Commercieel Excelleren
Wil je jouw verkooptechnieken verder aanscherpen waardoor een hogere klantentevredenheid ontstaat en je meer omzet krijgt? De oplossing voor een snelle en effectieve verbetering is deze training van onze partner Steyn & Allberg. Wij kunnen deze training geheel voor jou samenstellen en uitvoeren.


Hospitality trainingen
Gastvrijheid, gastheerschap, klantambassadeurs creëren.
Mooie kreten, maar wat houd echte hospitality nu in?
Leer en ervaar het in de training Hospitality.
Optimale klantentevredenheid is het uitgangspunt!




Productintroducties
Je wilt een nieuw product introduceren in je assortiment. Dan is het van cruciaal belang dat jouw verkoopmedewerkers de klantvragen kunnen beantwoorden. Samen met jou ontwikkelen wij een korte en krachtige producttraining, zodat jouw medewerkers zelfverzekerd jouw kostbare klanten kunnen helpen in hun keuzes. Dit introductie evenement kunnen wij geheel voor jou organiseren. Desgewenst óók voor jouw klanten.

Mystery shopping
Praktijksituaties zijn anders dan oefensituaties. In de dagelijkse praktijk kan een medewerker ander gedrag vertonen dan in een oefensituatie. Om helder te krijgen óf, en zo ja, wat de verbeterpunten zijn maken we gebruik van mystery shopping. Jij bepaald welke gebieden wij observeren; ontvangst, begroeting, productuitleg, klantinteresse?
Vooraf aan een training, achteraf? Alles is mogelijk.

Professioneel presenteren
Help! Er wordt naar mij gekeken en geluisterd.
Voor veel mensen is dit een nare gedachte, terwijl dit helemaal niet hoeft. Met de persoonlijke begeleiding van Klippel Training & Organisatieadvies ben je in staat om een helder verhaal te maken én te presenteren. Maar niet alleen hiermee helpen we jou. Alles moet in orde zijn.
Met de juiste houding en non-verbale uitstraling sta jij dan, well dressed, voor een nieuwe klant of voor een geboeid publiek. Met plezier!

Contact

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.