Training horeca- en beursmedewerkers

De key tot succes in de horeca of op een evenement is klantgericht gedrag. Door medewerkers bewust te maken van de verwachtingen van een klant en hierop in te spelen stijgen de klanttevredenheid en loyaliteit en uiteindelijk ook de commerciële resultaten. We leren jouw medewerkers hoe zij echt een connectie maken met de klanten en kunnen inspelen op hun behoeftes, al voordat zij het zelf weten. Dit kan zijn op een op een beursstand, in het café of restaurant, maar ook als tijdelijke werknemer op een evenement.
Vul jij maar in waar jij de gastvrije skills van jouw medewerkers commercieel wilt inzetten.

STAP 1: Doelen bepalen

Samen kijken we welke doelen voor ogen hebt en hoe we deze kunnen bereiken. De doelen die we definiëren zetten we vervolgens om in een training- of coachingsplan op maat. 

STAP 2: Training of coaching

De keuze hiervoor is geheel afhankelijk van jouw geplande doelen. Afhankelijk van dit plan volgen training- of coachingssessies. Dit kan in jouw bedrijf plaatsvinden of op een externe locatie. 

STAP 3: Vervolgplan

Wij helpen jou totdat de gestelde doelen zijn bereikt. 
Wij gaan uit van de stelling dat je eerst aandacht moet hebben voor je medewerkers, pas dan voor de klant. 
Andersom werkt niet!
Zullen we daar samen eens over verder praten?

Klaar om te schakelen?

Heb je zin om actie te ondernemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Dat kan door onderstaand contactformulier in te vullen, maar je kunt ons uiteraard ook bellen of een mail sturen. Tot snel!

Contactformulier

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.