Hospitality trainingen

Gastvrijheid en gastheerschap zijn twee essentiële onderdelen die zorgen voor een optimale klantbeleving in de hospitality branche. Met de unieke trainingen van Klippel Training & Organisatieadvies leren jouw medewerkers hoe je de gast een optimale service verleent en hem de ultieme experience biedt. 
Een tevreden klant is immers een loyale en dus terugkerende klant. 
En hij besteed ook nog eens méér in jouw bedrijf!

STAP 1: Doelen bepalen

Samen kijken we naar wat goed gaat en waar het beter kan in jouw bedrijf. Dit kan onder meer door mystery guests. We bepalen met jou wat de doelen van jouw organisatie zijn en hoe deze kunnen worden bereikt. De doelen die we definiëren zetten we vervolgens om in een training- en/of coachingsplan. 

STAP 2: Trainingen

Is het trainingsplan gereed, dan gaan we aan de slag met jouw medewerkers. Afhankelijk van dit plan zijn er één of meerdere training of coachingssessies. Dit kan bij jou in het bedrijf, op de werkvloer zelfs, of op een externe locatie. 

STAP 3: Resultaten meten en evalueren

Alleen het trainen of coachen is niet altijd voldoende. Ook het implementatie traject is belangrijk. Wordt het geleerde in de praktijk toegepast en stijgt hiermee de klanttevredenheid? Wij blijven monitoren, coachen, bijsturen en adviseren totdat de gewenste doelen zijn behaald. 

Klaar om te schakelen?

Heb je zin om actie te ondernemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Dat kan door onderstaand contactformulier in te vullen, maar je kunt ons uiteraard ook bellen of een mail sturen. Tot snel!

Contactformulier

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.