Mystery shopping

Wat gisteren nog goed genoeg was, zal dat morgen niet meer zijn. Dus is het essentieel samen te werken aan continue verbetering. Hoe realiseer je een betere conversie en een hoger bon- of factuurbedrag? En krijgt de klant of gast het warme welkom dat hij verdient? Wordt naar hem geluisterd en daar enthousiast op gereageerd?
We ontdekken het door middel van mystery shopping en zorgen voor praktisch inzicht in de vaardigheden van jouw medewerkers. Zo inventariseren we waar coaching, training of een goed gesprek effectieve meerwaarde kan hebben.  Informeer eens naar de mogelijkheden.

STAP 1: Doelstellingen bepalen

Samen kijken we wat de doelen van jouw bedrijf zijn en hoe we deze kunnen bereiken. Wat willen we bekijken en beoordelen, wat zijn de standaarden en waar ligt de ruimte tot excelleren.

STAP 2: Mystery shopping

Zijn de doelen en verbetermogelijkheden bepaald, dan vinden de mystery bezoeken plaats. Op de locatie wordt direct een beoordeling gemaakt en deze kan eventueel ook meteen besproken worden. Zo is alle informatie nog 'vers'.

STAP 3: Management betrekken

Alleen het verkopend personeel begeleiden is niet voldoende. 
Niet alleen jij moet op de hoogte zijn van de resultaten en verbetermogelijkheden, maar ook, eventueel, het management. 
Daarom wordt het resultaat ook direct met de vestigingsmanager besproken, maar altijd in overleg met jou. Jij bent de klant.

Klaar om te schakelen?

Heb je zin om actie te ondernemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Dat kan door onderstaand contactformulier in te vullen, maar je kunt ons uiteraard ook bellen of een mail sturen. Tot snel!

Contactformulier

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.