Wij zijn 
Klippel Training & Organisatieadvies

Vanaf dag één helpen we onze klanten met het leggen van de basis voor (meer) tevreden klanten en daardoor meer commercieel succes. Dat is onze focus. Hoe mooi kan het zijn?
Als jij en ik geloven in jouw medewerkers, geloven je medewerkers in jouw klanten!

Over Hans

Na bijna dertig jaren werkzaam te zijn geweest bij diverse ondernemingen in een B2B en B2C omgeving, waarvan vijftien jaren als commercieel trainer, werd het tijd om zelfstandig aan de slag te gaan. Niet als de zoveelste consultant die komt vertellen hoe je de dingen anders aan moet pakken. Wél als een partner die samen met jou de weg en manier vindt om tot betere resultaten te komen. Dit is het onderscheidend vermogen.

Aandacht voor de klant. Dat is waar het om gaat. Voorzien van ruime ervaring op het gebied van klantbeleving, sales én training. Met een scherp oog voor interactie tussen klant en verkoper, weet hij hoe commerciële talenten kunnen groeien.
Met respect voor hetgeen jou drijft of juist belemmert. Uitdager én klankbord. Praat graag over klantbeleving, maar luistert nog beter. En houd van koffie, veel koffie!
Wanneer maak jij de afspraak?